+359 88 733 3215

Ако искате да направите своя празник незабравим, да се насладите на най -добрата шоу програма на българското Черноморие, да опитате традиционна българска кухня – тук е вашето място!

 

Етнографски комплекс “Герана” се намира на 15 км. от Слънчев бряг и същевременно е обгърнато от тишината и спокойствието на Стара планина.

Етнографски комплекс “Герана” се намира на 15 км. от Слънчев бряг и същевременно е обгърнато от тишината и спокойствието на Стара планина.

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Етнографски Комплекс “Герана”

Ресторантът ни е  изграден в духа на българския дом, излъчващ уют в традиционен стил, разполага с …… места. Тук можете да опитате разнообразна и автентична българска кухня, с отлично качество, приготвена от опитни готвачи.

При нас ще усетите българското гостоприемство, ще опитате даровете на природата от нашата градина, ще се докоснете до българските традиции и обичаи. Наслада за всички сетивата!

Комплексът е подходящ за провеждане на всякакъв вид събития и тържества- сватби, кръщенета, абитуриентски балове, рождени дни, банкети, частни и фирмени партита.

Етнографски комплекс „Герана“ разполага с действащ параклис, построен и изрисуван в най-добрите традиции на българската иконопис. Наречен „Св…………..“, той може да бъде използван за различни църковни ритуали – сватби, кръщенета и други.

 

Шоу Програма От Най-Дълбоките Недра на Българските Традиции

При нас ще се насладите на едни от най- атрактивните шоу- спектакли, умело съчетаващи богата фолклорна програма, спиращи дъха представления на нестинари, танцуващи върху жарава, вариететно шоу и аниматор за децата.

 

Шоу, което поставя нови стандарти!

 

Изненадващ, жив и енергичен и забавен полет на въображението!

 

Настанете се удобно пред голямата ни сцена, с чаша вино, комплимент от заведението? и се насладете на представлението!

 

Запомнящи се вкусове, неповторима атмосфера, неочаквани и динамични преживявания са само част от нещата, които ще помните цял живот от посещението си в „Герана“!

 

В допълнение може да разгледате традиционната ни етнографска изложба с народни носии от различните етнографски региони и вещи от бита на нашите предци, както и зоокът с различни диви и домашни животни-…….(какви са животните).

 

За вашето удобство предлагаме хотел, от който вие и вашите гости можете да се възползвате.

One Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

BOOK NOW
Този уебсайт използва бисквитки и иска личните ви данни, за запитване за свободни дати и стаи.